NYHETER

GPS-systemets veckoangivelse

Den 2019-04-06 kommer veckoangivelsen i GPS systemet genomgå en så kallad ”week rollover”. På grund av hur tidsdata förmedlas från satelliter till GPS-mottagare runtom i världen, når systemet ca var 20:e år det maximala antalet veckor som kan hanteras för att sedan ”rulla över” till noll igen. Detta kan få allvarliga konsekvenser i GPS-mottagare som inte är förberedda för att hantera detta.

För huvuddelen av GPS-utrustade SRT-produkter sålda under 2010 eller senare kommer detta inte innebära något problem. Ett undantag är SRT278 Fleet X08 där enheter sålda under 2011 eller senare inte är påverkade av detta fenomen.

Produkter sålda innan 2010 (eller innan 2011 för SRT278 Fleet X08) löper ytterst liten risk att bli påverkade av detta problem, men SRT kan tyvärr inte ge några garantier. Om du har en produkt som du misstänker är påverkad kan du kontakta oss så hjälper vi dig.

Produktkatalog 2019

Nu är produktkatalogen för 2019 äntligen ute. Där finner du hela vårt produktsortiment. Läs katalogen här.

Tyck till om personlarm!

Ge oss din åsikt om personlarm genom att genomföra vår produktundersökning. Vi på SRT har under de senaste åren jobbat intensivt med förnyelse av den tekniska plattformen bakom våra produkter. Detta förnyelsearbete innebär att vi under 2019 kommer lansera nya personlarmsprodukter. För att kunna skapa ett så bra personlarm som möjligt vill vi gärna veta vad du tycker. Undersökningen tar ca 3-4 minuter att genomföra.

SRT ställer ut på SKYDD-mässan

Den 23-25 oktober arrangeras SKYDD på Stockholmsmässan och som vanligt kommer vi vara på plats. Om ni vill träffa oss, höra om våra produktnyheter eller bara känna på våra produkter är ni välkomna till monter A01:11. Vi ses på SKYDD-mässan!

Nytt program för konfiguration av SRT330/SRT330i2 nu tillgängligt!

Vi har nu släppt den senaste versionen för konfiguration av larmmottagarna SRT330 och SRT330i2. Håll dig uppdaterad och ladda ner den senaste versionen redan idag!