Bransch Skydd & säkerhet

Låt oss hjälpa dig med vår tekniska kompetens för säkerhets- och spårningssyften.

För dig som arbetar med att tillhandahålla bevaknings- och säkerhetstjänster kan modern säkerhetsteknik effektivisera och skapa större trygghet i ert dagliga arbete. Vi på SRT utvecklade i början av 2000-talet Sveriges första personlarm och har alltsedan dess gått i bräschen för den svenska personlarmsbranschen. Användningen av personlarm bland Sveriges väktare och bevakningsföretag är i dag väl etablerat. Genom att utrusta personal med personlarm ges möjligheten att snabbt och enkelt påkalla hjälp när situationen så kräver.

 

Utvecklingen går snabbt framåt och vi på SRT är måna om att kunna erbjuda marknaden kostnadseffektiva lösningar baserade på den senaste tekniken. Vi har stor vana av att arbeta som underleverantör till den svenska säkerhetsbranschen och är bekanta med de utmaningar som man står inför. Vi är mer än enbart en hårdvaruleverantör och hjälper även till frågor som rör systemintegration och konfiguration. Med vår långa bakgrund av personlarmsutveckling är vår ambition att bli en självklar leverantör av spårnings- och säkerhetsutrustning till den svenska säkerhetsbranschen. Vi hjälper dig leverera bättre tjänster med rätt teknik.

 

Om du vill veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig leverera bättre bevaknings- och säkerhetstjänster, tveka inte att kontakta oss med hjälp av formuläret nedan.

 

Grupp av väktare