Integritetspolicy

Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på srt.se. Scandinavian Radio Technology är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen.  Exempel på information som inhämtas är:

  • Organisationsnamn
  • Kontaktperson
  • E-postadresser
  • Postadresser
  • Telefonnummer
  • Information om användningen av webbplatsen, t ex vilka undersidor som besökts och browerinställningar (dock sparas ingen information som kan användas för att identifiera besökare på individnivå).

Scandinavian Radio Technology samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

Ändamålet med informationen som inhämtas är:

  • För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster
  • För att kunna ta kontakt med dig
  • För att kunna sända relevant information

Information som inhämtats på srt.se kan komma att lagras i:

  • Vårt system för utskick av nyhetsbrev
  • Våra system som används för registrering och hantering av support- och konfigurationsarbeten
  • Våra system för e-postkommunikation
  • Våra system som används för hantering av denna webbsida

De system vi använder för hantering av nyhetsbrev och webbsida tillhandahålls av underleverantörer och således kan dina personuppgifter även komma att delas med tredje part.

Som användare av srt.se har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av dina personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifterna i enlighet med personuppgiftslagen. När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka. Kontakta i så fall vår kundtjänst.