FASTIGHETSFÖRVALTNING

Kontroll och mätning av inomhusklimat behöver inte vara svårt

Om du jobbar med underhåll och drift av fastigheter, har du sannolikt behovet av att mäta och kontrollera inomhusklimatet i ditt fastighetsbestånd. Att bibehålla en behaglig inomhustemperatur är av yttersta vikt för att de personer som regelbundet vistas i fastigheten ska trivas. En alltför kall eller varm temperatur kan upplevas obehagligt och kan till och med på längre sikt medföra hälsorisker.

Med hjälp av SRT:s egenutvecklade SRT347 kan du nu utföra mätningar och kontroll av inomhusklimatet på ett enkelt och effektivt sätt. SRT347 är en smart mätenhet med temperatur-, luftfuktighets- och IR-sensor som kommunicerar över GSM/GPRS och använder sig av GNSS-positionering (GPS/GLONNAS). Den rapporterar kontinuerligt temperaturen till webbtjänsten EmCom. Genom att logga in på EmCom:s webbtjänst kan du överskåda de inrapporterade temperaturerna, exportera rapporter och utföra konfiguration av enheten. Du kan även ställa in SRT347 att larma om temperatur och luftfuktighet utanför ett acceptabelt intervall skulle uppmätas. Genom att snabbt få information om plötsliga förändringar av inomhusklimatet kan du snabbt åtgärda incidenter innan de får alltför allvarliga konsekvenser.

För 249 kr/månad ingår följande:

  • SRT347 smart mätenhet
  • Personligt login till webbtjänsten EmCom
  • M2M-abonnemang från Tele2
  • Fri support

Du kan närsomhelst avsluta tjänsten. En månads uppsägningstid gäller.

Vill veta mer om tjänsten? Har du kanske behov av ett större antal enheter? Eller behöver du använda tjänsten över en längre period? Ange då dina önskemål i formuläret nedan så återkommer vi med en specialanpassad offert. Du förbinder dig inte till något genom att använda formuläret nedan.

SRT347 front side view
SRT347 smart mätenhet
(sensorer ej synliga på bilden)